Over de lokale omroep van Oisterwijk

Bij LOVO werken ongeveer 30 medewerkers op vrijwillige basis echter niet vrijblijvend. De leeftijd varieert van 18 tot 81 jaar, de gemiddelde leeftijd bedraagt 45 jaar, bij grotere projecten kunnen we opschalen naar 40 medewerkers! Het bestuur waarin 5 personen zitting hebben stuurt de organisatie aan, legt zowel beleidsmatig als financieel verantwoording af aan haar medewerkers organisatie alsook aan de stichting OHM.

De redactie verantwoordelijk voor de inhoudelijke programma`s verdeelt haar aandacht over vier clusters: Nieuws, Politiek, Sport en Cultuur, daarnaast schenken ze ook aandacht aan de volgende gebieden: Natuur, Entertainment, Straatinterview en de Specials zoals jaarlijks St. Nicolaas intocht en de Carnavalsoptocht en bijzondere manifestaties zoals de Reuzenoptocht, 150 jaar spoor e.d.

Naast de TV uitzendingen verzorgt LOVO ook de Tekst TV waarvan alle verenigingen, bedrijven en instellingen gebruik kunnen maken om de kijkers in de regio te informeren over gebeurtenissen en activiteiten in Oisterwijk.

Ook is LOVO een leerbedrijf. We leiden stagiaires op die meer willen doen in het televisie-branche.