Zonder vrijwillige medewerkers geen LOVO

Altijd al nieuwsgierig geweest wat er achter een televisie opname schuilgaat. Of ben je een trouwe kijker van onze lokale producties en zou je graag een deel willen uitmaken van ons enthousiaste team? Dat is mogelijk! Nieuwe medewerkers zijn bij ons altijd van harte welkom.

Rustig verkennen of een vliegende start

Om onze uitzendingen te maken, zijn veel mensen nodig in vele verschillende functies. Denk daarbij aan redacteuren, editors en cameramensen maar ook bijvoorbeeld aan tekstschrijvers of klusjesmannen. Er is voor iedereen een plekje want ervaring is geen must. Via interne en externe opleidingen bieden wij een leertraject wat jou maakt tot een ware televisiemaker.

Heb je interesse voor een van de actuele vacatures of wil je meer informatie over de mogelijkheden binnen de Lokale Omroep Voor Oisterwijk? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Er wordt dan samen met jou gekeken naar waar je interesses liggen en het aantal uren dat je je wilt en kunt inzetten voor onze club. Na een korte introductie-periode en een praktijk gerichte training word je al snel ingezet bij de verschillende activiteiten en producties.

"Ik draag graag een steentje bij!"

Leuk dat je interesse hebt in het maken van (lokale) televisie! We nodigen je graag eens uit voor een gesprek om te kijken wat jij voor ons, en wij voor jou, zouden kunnen betekenen. Vul daarom onderstaande formulier in en klik op versturen. We nemen dan spoedig contact met je op om een afspraak te maken. Tot snel!